Westland Schaakt

Site voor alle schaakactiviteiten in het Westland

Op woensdagmiddag 10 april a.s. wordt in de Joannesschool (Wollegras 39 in Naaldwijk) het 8e Westlands Schaak Kampioenschap Middenbouw (WSK345) gehouden voor kinderen t/m groep 5 van basisscholen uit Westland, Hoek van Holland en Midden-Delfland. Aanmelden kan t/m 4 april a.s. alleen via deze link.

 

Het is een individueel toernooi waarbij alleen tegen kinderen uit dezelfde groep wordt gespeeld, maar nog belangrijker is de schoolteamscore die wordt bepaald door de totaalscore van de beste 10 van maximaal 20 leerlingen van één school. Per groep zijn er individuele prijzen en de beste drie scholen winnen een beker. Wie neemt de wisselbeker over van De Hofvilla uit Wateringen?  De kampioen en -afhankelijk van het aantal deelnemers- nummer twee mogen op zaterdag 29 juni a.s. meedoen aan het Nederlands Kampioenschap 345 in Schiedam.

Dankzij sponsoring door Lohuis Lighting & Energy (www.lohuislighting.nl krijgt iedereen een consumptie en een medaille, worden er boeken van Simon de Schaker en stripalbums van 'Tom Poes en het edele schaakspel' verloot en zijn er gratis scholierenlidmaatschappen van de KNSB te verdienen met deelname aan twee online Tornelo-toernooien.                                                   

Verdere informatie is verkrijgbaar bij  Ard Dekker (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).