Westland Schaakt

De site voor alle schaakactiviteiten in het Westland

Drie Westlandse basisscholen hebben op 19 april een mooie impuls gekregen voor meer LED-verlichting op hun school. Via het Schoolschaakplan Westland hadden zij per 1 maart jl. de meeste schaakleerlingen van de deelnemende scholen. Daarom ontvingen zij van Anton & Marlene Lohuis van Lohuis Lighting uit Naaldwijk  (www.lohuislighting.nl) mooie LED-prijzen.

Directeur Astrid Vreugdenhil van WSKO Joannesschool in Naaldwijk kreeg de 1e prijs: een klaslokaal LED-verlichting ter waarde van € 1.200. Alle 68 leerlingen van de groepen 4 en 5 krijgen schaakles via de nieuwe schaaktrainingsmethode Chessity. 

Directeur Nico Arkesteijn van WSKO De Regenboog in Naaldwijk, waar in totaal 34 kinderen schaakles via Chessity  krijgen, ontving een waardebon van € 600.

Directeur Mieke Hopmans van WSKO Pius X in Wateringen ontving een waardebon van € 300.  Op deze school hebben wekelijks 32 leerlingen les van twee professionele schaaktrainers.

Samen met Ard Dekker, Coördinator van het Schoolschaakplan Westland, en Jos van der Ende, voorzitter van de WSKO, gingen zij op de foto. 

 

Ard Dekker (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 06-23928006) maakt graag een afspraak met andere basisscholen om de vele mogelijkheden van schaaklessen te bespreken.