Westland Schaakt

De site voor alle schaakactiviteiten in het Westland

Voor de vijftiende keer is er in Nederland een Nationale Sportweek. Daarom duurt het dit jaar twee weken! Van maandag 17 september t/m vrijdag 28 september kunnen basisscholen in Westland, Hoek van Holland of Midden-Delfland gratis een (oud-) Schaakkampioen ontvangen die een schaaksimultaan geeft tegen maximaal 15 kinderen gedurende een uur.  

Interesse graag uiterlijk  vrijdag 7 september aangeven bij Ard Dekker, de coördinator van het Schoolschaakplan Westland: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-23928006.                                     

Daarnaast worden voor kinderen t/m 12 jaar twee simultaans gegeven op woensdagmiddagen(14.00-15.30 uur)  in bibliotheken voor max. 15 schakers: op woensdagmiddag 19 september in de bibliotheek van De Lier (door Frans Pieter van den Bos) en woensdagmiddag 26 september in de bibliotheek van Naaldwijk (door Ard Dekker). Deelname is gratis en deelnemers krijgen een consumptie en een schaakaandenken. Opgeven is mogelijk via www.bibliotheekwestland.nl.   De simultaan in Naaldwijk vindt ook plaats in het kader van 'Westland ontmoet'.