Westland Schaakt

De site voor alle schaakactiviteiten in het Westland

Op woensdagmiddag 5 april a.s. wordt in de Joannesschool (Wollegras 39 in Naaldwijk) het 7e Westlands Schaak Kampioenschap Midenbouw (WSK345) gehouden voor kinderen t/m groep 5 van basisscholen uit Westland, Hoek van Holland en Midden-Delfland. Aanmelden kan t/m 29 maart a.s. alleen via deze link.

Het is een individueel toernooi waarbij alleen tegen kinderen uit dezelfde groep wordt gespeeld, maar nog belangrijker is de schoolteamscore die wordt bepaald door de totaalscore van de beste 10 van maximaal 20 leerlingen van één school. Per groep zijn er individuele prijzen en de beste drie scholen winnen een beker. Wie neemt de wisselbeker over van gastheer de Joannesschool uit Naaldwijk?  De kampioen en -afhankelijk van het aantal deelnemers- nummer twee mogen op zaterdag 24 juni a.s. meedoen aan het Nederlands Kampioenschap 345 in Schiedam.

Dankzij sponsoring door Lohuis Lighting & Energy (www.lohuislighting.nl krijgt iedereen een consumptie en een medaille, worden er boeken van Simon de schaker verloot en zijn er gratis scholierenlidmaatschappen van de KNSB te verdienen met deelname aan twee Tornelo-toernooien.                                                                                   

Verdere informatie is verkrijgbaar bij  Ard Dekker (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).