Westland Schaakt

De site voor alle schaakactiviteiten in het Westland

 


Dit jaar wordt het schaakseizoen weer besloten met een gevecht om het Westlands Schaakkampioenschap VOOR DE JEUGD in gebouw De Ontmoetingskerk aan de Anjerlaan 47 te Naaldwijk (thuishaven Schaakmat Westland).

Aan dit toernooi kan worden deelgenomen door alle WESTLANDSE EN MIDDEN-DELFLANDSE SCHAKERS EN DOOR NIET WESTLANDERS EN NIET MIDDEN-DELFLANDERS  DIE LID ZIJN VAN EEN WESTLANDSE SCHAAKCLUB.

Er worden weer negen ronden gespeeld en de eerste ronde is op maandagavond 15 april 2024. De overige ronden zijn op de maandagavonden 22, 29 april; 6, 13, 27 mei en 3,10,17 juni. 

De aanvang is telkens om 18.30 uur en het duurt tot circa 19.30u.

De deelnemers strijden dit jaar in twee of drie groepen. .Afhankelijk van de aantal aanmeldingen. De organisatie behoudt zich het recht voor om bij te weinig deelnemers groepen samen te voegen.

Probeer het afzeggen voor een ronde tot het minimum te beperken,  tot donderdag 19.00 uur voor de wedstrijddag per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. En voor calamiteiten op het laatste moment op maandag: 06-20076716. Afzeggen na donderdag 19.00 betekent een reglementair verlies van de partij omdat de indelingen dan al gemaakt zijn, tenzij de wedstrijdleiding anders beslist.

De indelingen, uitslagen en standen worden gepubliceerd op www.westlandschaakt.nl . Nieuwe indelingen, ook die van de eerste ronde, worden op donderdagavond voor de wedstrijddag bekend gemaakt. 

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00 en dient contant op de eerste speelavond voldaan te worden bij de penningmeester.

Inschrijven kan tot donderdag 11 april 19.00 uur per mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Voorletters
- Voornaam
- Achternaam
- Woonplaats
- Geboortedatum
- Telefoonnummer
- E-mail

-       Eventueel rating

-       Welk Stappendiploma,

MET VRIENDELIJKE GROETEN NAMENS HET WSK COMITÉ