Westland Schaakt

De site voor alle schaakactiviteiten in het Westland

VIJFTIGSTE WESTLANDSE SCHAAKKAMPIOENSCHAPPEN 2022

Dit jaar wordt het schaakseizoen weer besloten met een gevecht om het Westlands Schaakkampioenschap, in gebouw De Ontmoetingskerk aan de Anjerlaan 47 te Naaldwijk (thuishaven Schaakmat Westland).

Aan dit toernooi kan worden deelgenomen door alle WESTLANDSE EN MIDDEN-DELFLANDSE SCHAKERS EN DOOR NIET WESTLANDERS EN MIDDEN-DELFLANDERS DIE LID ZIJN VAN EEN WESTLANDSE SCHAAKCLUB.

Er worden zeven ronden gespeeld en de eerste ronde is op maandagavond 25 april 2022. De overige ronden zijn op de maandagavonden 2 mei, 9 mei, 16 mei, 23 mei, 30 mei en 13 juni.

De aanvang is telkens om 19.45 uur.

De speeltijd is voor de gehele partij 1 uur en 40 minuten per persoon + 10 seconden per zet.

De deelnemers strijden dit jaar in twee rating groepen welke volgens het Zwitsers systeem ingedeeld zullen worden: groep 1: > 1600; groep 2: < 1700. Er zijn drie prijzen per groep te winnen en er is een ratingprijs per groep. De prijsuitreiking is direct na afloop van de laatste ronde op 13 juni.

U kunt zich tot donderdag 21 april 19.00 uur inschrijven bij Jan van den Ende, E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor leden van Schaakmat Westland en Lierse is het niet nodig om onderstaande aanmeldingsstrook in te vullen. Wel de ronde(n) van verhindering opgeven en als je rating tussen de 1600 en 1700 valt, ook de groep van voorkeur opgeven.

Het inschrijfgeld bedraagt € 20,00 en dient op de eerste speelavond voor aanvang van de ronde voldaan te worden bij de penningmeester.

De indelingen, uitslagen en standen worden gepubliceerd op www.westlandschaakt.nl. Nieuwe indelingen, ook die van de eerste ronde, worden op donderdagavond voor de wedstrijddag bekend gemaakt. Afzeggen voor een ronde kan dus tot donderdag 19.00 uur voor de wedstrijddagper mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voor calamiteiten op het laatste moment: 06-19728710.

De resultaten worden doorgegeven aan de KNSB voor ratingverwerking.

_____________ MET VRIENDELIJKE GROETEN NAMENS HET W.S.K. COMITE_______________

AANMELDINGSSTROOK:

Voorletters.................................... Voornaam…………………………………

Achternaam …………………………………............................

Adres………………………………………………………………

Postcode ……………………......... Woonplaats ………………………………........

Geboortedatum............................. Schaakclub …………………...........................

Rating ……................................... KNSB-nummer................................................

Tel.nr. …………………................. E-mail adres……………………………………..

Gaat spelen in groep:             O  Groep 1 (> 1600)              O  Groep 2 (< 1700)

Verhinderd op de volgende avond(en)…………………………………………………………